Daghoroscoop: zondag 2 juni 2024 (2024)

Je complete horoscoop leren begrijpen, van sterrenbeeld tot Venusteken? We got you! Met Cosmo’s online cursus astrologie leer jij in 7 lessen de ins en outs van je eigen horoscoop en wat deze over je zegt. Meer info over Cosmo's online cursus astrologie vind je hier.

Daghoroscoop Ram 21/3 - 19/4

Zet dit weekend hoog in op allerlei zaken. Je hebt grootse ideeën en grootse acties, daar draait het voor jou momenteel om. Laat de details echter los en concentreer je in plaats daarvan op het grotere geheel. Tussen jou en je partner botst het. En dat is niet raar. Ook al ben je bezet, je flirt er flink op los. Logisch dat je wederhelft daar moeite mee heeft. Houd meer rekening met zijn of haar gevoelens en werk aan jullie problemen.

Daghoroscoop Stier 20/4 - 20/5

Hoe minder je van vandaag verwacht, hoe gezelliger het wordt. Probeer onderwerpen waarover discussie kan ontstaan zoveel mogelijk te mijden. Alles wordt dit weekend ineens een stuk lieflijker. Plannen maken met je vrienden levert je waarschijnlijk de meeste voldoening op. Deze dag is bedoeld om risico’s te nemen. Zijn er dingen in je leven die je graag wilt veranderen? Of dingen die je voor anderen wilt doen? De sterren helpen je om actie te ondernemen.

Daghoroscoop Tweelingen 21/5 - 20/6

Maak een lijstje van alles wat je dit weekend wilt doen en werk dat punt voor punt af. Vuile handen zullen zelden meer voldoening geven dan dit weekend. Vrienden kunnen jou kennis laten maken met iemand die je beter kan leren kennen dan wie dan ook. Je kunt vandaag rekenen op een nieuw begin op het gebied van vrienden en lange termijndoelen. Denk na over wat je de komende zes maanden wilt bereiken en met wie je al die tijd samen wilt zijn.

Daghoroscoop Kreeft 21/6 - 22/7

Zakelijke financiën en gezamenlijk bezit staan dit weekend ter discussie en dit kan een machtsstrijd op gang brengen. Bied weerstand aan alles wat zich voordoet. Een positieve instelling en de bereidheid hard te werken zal op den duur vruchten afwerpen. Ergens valt geen worst van te maken, tenminste niet in de logische zin. En afgaan op een 'gevoel', is niet echt jouw ding. Toch zou het heel handig zijn als je dit eens wél tot 'jouw ding' zou maken.

Daghoroscoop Leeuw 23/7 - 22/8

Een norse instelling werkt niet echt in je voordeel, anderen prikken er zo doorheen. Ga er gewoon met frisse moed tegenaan, ook al heb je het gevoel dat je iets voor de zoveelste keer doet. Als het eenmaal achter de rug is, zul je opgelucht zijn. Die chagrijnige persoon kun je dit weekend beter uit de weg gaan. Je weet heel goed wat de ander dwarszit, maar toch kun je maar weinig begrip opbrengen voor hem of haar. Dan kun je elkaar maar beter niet zien.

Daghoroscoop Maagd 23/8 - 22/9

Durf optimistisch te zijn als je met een nieuw project begint. Jouw intuïtie staat op scherp. Een meningsverschil thuis wordt vergeten en vergeven. Kies geen partij als familieleden met elkaar overhoop liggen. Vermijd discussies over zaken waarvan je geen verstand hebt, je valt namelijk door de mand. Je wilt je steeds zelfstandiger opstellen. Tegelijkertijd merk je ook dat dat meer verantwoordelijkheid van jou gaat vragen. Heb je daar zin in?

Daghoroscoop Weegschaal 23/9 - 22/10

Je stuit dit weekend onverwacht op nogal wat tegenwerking, maar dat maakt je des te standvastiger. Schroom niet om luidkeels te verkondigen waar je voor staat. Het is goed om principes te hebben en ze te verdedigen. Vandaag krijg je op de een of andere manier te maken met het buitenland. Dit zou simpelweg in kunnen houden dat je een kaartje krijgt van een goede bekende uit het buitenland, maar misschien is het wel iets veel groters!

Daghoroscoop Schorpioen 23/10 - 21/11

Mocht je iemand vandaag nog om een gunst willen vragen, dan zou dat lastig kunnen worden. Je hebt geen idee waarom dit je niet gegund wordt, maar als je om uitleg vraagt, krijg je geen duidelijk antwoord. Laat het maar gewoon gaan. Maak persoonlijke belangen dit weekend jouw prioriteit, ook al kan je dat in conflict brengen met familie. Er kan zich een fortuinlijke ontwikkeling voordoen die je absoluut niet mag missen. Houd je ogen en oren open.

Daghoroscoop Boogschutter 22/11 - 21/12

Je hebt een erg drukke zondag voor de boeg. Een geldkwestie moet geregeld worden, de studie van een kind moet worden besproken, je moet nog op ziekenbezoek; tijdrovend allemaal, maar wel noodzakelijk. Breng daarna tijd met je partner door, dat werkt ontspannend. Mensen stellen hun hart en hun hoofd voor je open, zonder dat ze daar iets voor terug hoeven hebben. Maak daar volop gebruik van. Alles draait vandaag dan ook om gulheid.

Daghoroscoop Steenbok 22/12 - 19/1

Je hebt op dit moment vooral behoefte aan vastigheid en veiligheid. Probeer daar dan ook tevreden mee te zijn en doe voorlopig geen gekke dingen. Je voelt je nogal reislustig. Nog geen trip geboekt? Dan is dit hét moment om je paspoort tevoorschijn te halen en je koffers te pakken. Je geloof in een goede afloop wordt gesterkt door een positief signaal. Als je kinderen hebt, weet je weer precies waar je het ook alweer voor doet. Daar kun je van genieten.

Daghoroscoop Waterman 20/1 - 19/2

Deze dag zorgt voor een gevoel van hoop en optimisme. Niet aan twijfelen, en gewoon van genieten. Bewaar die intellectuele analyse maar voor een ander moment. Een dag die probleemloos begint kan toch spanningen oproepen. Blijf rustig en raak niet in paniek. Probeer te delegeren en gun anderen een plaats in de zon. Draai er niet om heen als je vervelend nieuws te melden hebt. Deze dag is gewoonweg heerlijk! Alles en iedereen voelt zich goed vandaag.

Daghoroscoop Vissen 20/2 - 20/3

Je hoeft dit weekend het huis niet eens uit om je vrolijk te voelen. Er staat niets dan plezier op het programma. Deelnemen aan een workshop kan stimulerend werken als je bereid bent jouw ervaringen te delen. Een nieuw project zal de gelegenheid bieden jouw talenten te tonen. Er staat iets belangrijks te gebeuren in de liefde. Mogelijk is het einde van een vrijgezellenbestaan in zicht. Binnen vaste relaties komt die ene grote stap nu wel héél dichtbij.

Astro Favorites

Cosmopolitan Cursus Astrologie

SHOP HIER

Daghoroscoop: zondag 2 juni 2024 (2)

Maanjournal

SHOP HIER

Daghoroscoop: zondag 2 juni 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated:

Views: 6192

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.